|
|
| Мистично By Ivo matus | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ivo_matus Moderator
Брой мнения : 1501 Age : 32 Местожителство : san francisco-california my power : Копиране на всяка сила,
която бъде използвана
пред него Registration date : 14.04.2008
| | | | ivo_matus Moderator
Брой мнения : 1501 Age : 32 Местожителство : san francisco-california my power : Копиране на всяка сила,
която бъде използвана
| Заглавие: Re: Мистично By Ivo matus Пон Яну 05, 2009 3:10 pm | |
| Сезон 1 Епизод 1 „Нова Година Нов Късмет”
Никой не би повярвал на това което ще види,и ние не повярвахме когато го разбрах ме , но повярвайте на мен мистичните неща съществуват. Питър и Мат бяха в гаража на дядото ма Матю. Мат: довечера ще дойдеш у нас нали? Питър:Както се разбрах ме, към 2. Мат:Ми да. Двамата излизат от гаража,необичайно за това време на годината валеше сняг,и беше на трупало около 50 сантиметра,но слънцето грееше толкова силно все едно е лято.Двете момчета погледнаха нагоре и изпаднаха в транс падайки на снега пред вратата. Докато бяха припаднали двамата видяха неща,които не знаеха какво узнават. Питър видя фойерверки,как се блъска в някого,как се блъска в някого и накрая как зарежда пистолет и стреля,но не вижда по кого. Мат вижда как се бори с някого,как някой се опитва да убие някак во момиче което не познава,и най – страшното лудница. Двамата се събудиха изглеждаха доста изплашени. Мат : Какво беше това? Питър:Честно не знам,но беше зловещо. Мат:Добре,каквото и да е било,ние трябва да продължим.Ще се видим довечера.Питър се прибра у тях и започна да прави баницата.След като я сложи да се пече седна на компа.В това време Мат правеше палачинки,но една се залепи за тавана.Той си помисли да имаше начин да я смъкни преди да си дойде майка му.Изведнъж тялото му започна да се издига нагоре,но това не бе левитация повече приличаше на летене.След като се приземи се обади на Пит. Мат:Пит,бързо ела пред дома трябва да ти покажа нещо. Питър:Ок Мат идвам веднага. Пред блока Мат:Виж Пит. Изведнъж Мат се издигна до покрива на блока,и след това се приземи. Питър:Уау!Това е яко! О не баба ме остави да наглеждам баницата трябва да вървя. Мат:Хей,не казвай на никого. Питър кимна с глава и тръгна да бяга,стигна зад ъгъла и си помисли- де и аз да можех като Мат да летя.Измина още 10 метра и той полетя. Питър:Май-прибързах с заключенията,и не е чак толкова яко,но върши работа. Докато си завърши изречението той си беше вече в къщи . Пит извади баницата. -Ох нищо и няма. Влиза бабата на Питър. Питър:Бабо , баницата е готова. Бабата:добре аз ще се оправя по нататък. Питър излезе навън,в двора и се опитваше отново да полети. Елена,Видин,България. Елена и приятелките и се разхождаха по пътя,искаха да пресекат улицата за да стигнат до вестникарската будка но една кола не спря на пешеходната пътека и ги блъсна.Когато шофьора слезе от колата на пътеката лижеше само приятелката на Елена , самата Ели се озова в храстите на 10 метра от катастрофата . Елена:Как се озовах тук?О,не! Лил- и- и- и- и,извика момичето бягайки към произшествието.Продавачката на вестници се обади на бърза помощ.Те взеха момичето, но не позволиха на Елена да се качи в линейката при приятелката си.Елена тръгна към болницата като вървеше си помисли,че и се иска да може колкото се може по – бързо да достигне пред болницата и в миг се телепортира пред спешното. Елена:Уау ! Яко , но как го направих?Нямам време да се занимавам с това а трябва да разбера как е Лили. Питър,Павликени,България. Питър: тате тази нова година ще е по не обикновена от другите ! Бащата:Защо смяташ така? Питър :Ами,имам такова предчувствие. След 12 на площада в Павликени. Питър се разхождаше заедно няколко приятели когато от кметството бяха изстреляни фойерверки всички гледаха в небето така се сблъскаха Питър и едно непознато момиче. Питър:Извинявай, дай да ти помогна . -Няма проблем. И момичето си тръгна. Питър отиде към баба си. Елена,Видин Елена:Честита нова година! Лили:Благодаря!Честита и на теб,но недей да стоиш тук при мен,отиди и се забавлявай като всички останали. Павликени. Питър влезе в асансьора,там беше непозната от преди малко. Деси:Аз съм Деси,а ти? Питър:Питър приятно ми е. Изведнъж асансьора блокира,тя се паникиоса и без да иска взриви кабината,те взеха да падат.Питър хвана Деси и полетя на горе. Пред дома на Деси. Деси:ще говорим вътре,но съм си забравила ключовете. Питър:Ами просто взриви вратата. Деси:Не винаги се получава. Питър:Защо не опиташ?Размахай ръце и си пожелай вратата да се взриви.Щом размаха ръце и изрече това и вратата се взриви. Деси:Как направи това?Нали можеше да летиш? Питър:И това не можех,докато не видях най – добрия си приятел да лети,а сега видях как ти взривяваш, и аз го мога. Деси :Май можеш да копираш сили? Питър:Ами,май да.Преди да тръгна ще оправя вратата. Питър поправи вратата и си тръгна,отиди на купона в Мат. Някъде по света. Някъде в мрака,не една скала стоеше човек с маска и черно наметало.Той имаше жълти ръце с мутирали пръсти и орлови нокти,погледна към пълната луна,разпери ръце и каза : -Не мисля , че са подходящи,но ще и се доверя. След това се напука земята.
Следващият епизод на 8.01.2009г. | |
| | | ivo_matus Moderator
която бъде използвана
| Заглавие: Re: Мистично By Ivo matus Чет Яну 08, 2009 8:53 pm | |
| Сезон 1 Епизод 2 „Фалшива Съдба” Защо някой ще иска да има контрол над нас,понякога мислим,че за всичко случило ни се е виновна съдбата,но не сме предполагали , че тази така наречена съдба Може да бъде манипулирана. Сутринта на 1.01 11:45 Питър звънва на Мат. Мат:Кажи. Питър: трябва да поговорим. Мат:Казвай! Питър: Не е за по телефона. Мат :Добре,да се срещнем пред вкъщи след 30 минути. Питър :Ок! Питър затвори,отвори прозореца и излетя.След малко почука на прозореца на Деси който се намираше на 6 етаж.Деси му отвори. Деси:Влизай! Питър:Облечи се и ни чакай след 40 минути в мазата. Деси:Добре. След това Питър отново излетя през прозореца. Елена,Видин Елена се събуди и отиди в болницата при Лили.Както вървеше от една тераса падна саксия и в миг тя се изпари и пак се появи. Елена:О,Не!Това е толкова откачено.Трябва да споделя с някого. Мат и Питър , Павликени Мат: Е, Пит кажи. Питър:Ти можеш да летиш нали? Мат:Може да се каже. Питър:Е,вчера срещнах едно момиче което може да взривява с ръцете си. Мат:Е поне не съм единственият,запознай ни. Питър : И това ще стане мат,но първо виж това: Питър посегна с въртеливо движение на китката към снежния човек пред блока и той се разпиля на хиляди частици. Мат:Как го направи това? Питър:о това не всичко. Мат:Какво имаш в предвид Питър:мога да летя като теб. Мат:Да бе. Питър: искаш ли да летим до блока на леля? Двамата полетяха Мат:Май копираш други сили? Питър:Ами да. Елена,Видин Елена :Лили,трябва да ти кажа нещо. Лили:Кажи,Ели не се притеснявай. Елена:Ами,не знам как да ти го кажа. Лили:Бременна си? Елена:Стига знаеш,че не съм правила секс още! Лили:Значи си лесбийка,и си влюбена в мен Елена:Стига , Лили!Сериозно е! Лили:Кажи го тогава. Елена:Мога да се телепортирам. Лили:Какво? И хвърли ваза по Елена,тя се телепортира на едно място. Елена:Какви ги вършиш? Лили:Просто исках да го видя. Елена:Трябва да вървя. Питър,Мат и Деси , Павликени В мазата на блока. Питър:Деси,това е Мат. Деси:Приятно мие . Питър;Мат, Деси. Мат:Много мие приятно. Мат:Значи сме трима които имаме някакви свръх сили. Питър: поне за сега да Деси:Но не се знае колко още като нас има в страната Мат:И по света. Лили,Видин Лили:Мистични,появи се, Велики господарю на магията, Ела тук и остани. Мистични:Защо ме призова Лили ? Лили:Мисля , че сега е момента. Мистични:Защо? Лили:Елена е объркана и ако види , че има и други ще тръгне да ги търси. Мистични:Добре, дай ми куклите. Лили му даде куклите той ги постави под контрол.Нара тримата от Павликени да отидат в близкото кафене.След малко в кафето влязоха двама маскирани с оръжие. Обирджиите:Всички на земята! Питър се надигна от зад едно канапе и взриви двамата,направи им малка рана Мат се хвърли върху единия ,а Питър върху другия След това дойде полицията и ги залови. 2.01. Елена отвори на криминалната страница във вестник „Телеграф” и прочете. Трима тийнейджъри заловиха двама престъпници в кафене в Павликени.Всичко се случи като с магия. Елена:Може би те са като мен.Отивам в Павликени да търся Питър,Мат и Деси. Алекс,Пловдив,България Алекс влиза в един склад за кора би и изрича: Мистични,появи се, Велики господарю на магията, Ела тук и остани Мистични:А,Алекс!? Алекс:Викал си ме? Мистични:Искам да отидеш в Павликени и да нападнеш Питър!
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мистично By Ivo matus | |
| |
| | | | Мистично By Ivo matus | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |